dilluns, 23 de juliol del 2012

Figures de plastilina

Últimament parlo més de política que no pas d'estupideses que em passen pel cap el qual són més interessants i divertides.

Si vols saber la raó continua llegint, sinó ves al carrer o millor encara, al camp, perquè et toqui l'aire i puguis gaudir de la vida a l'exterior, oh que maca que és, sí.



Estàs avisat.

La raó és: els polítics que fan veure que manen ens estan enviant missatges perquè parlem de política i la canviem Ells estan lligats de mans i peus per una gent que no coneixem però que tenen molt poder i per això ens envien missatges quan dormim que és pràcticament un 90% del dia, la resta del dia, som al lavabo fent les feines humanes naturals.

I ara una combinació clau per aconseguir més visites: Figures de plastilina. Estic segur que algun dia aquest post serà llegit per equivocació per moltes persones que amb la il·lusió han caigut al meu parany muahahaha. Sí, el riure de dolent es fa així. Tothom ho sap.


Muahahaha

3 comentaris:

Gerònima ha dit...

El riure de dolent el fas molt bé!
ja ja ja!
:)
Doncs quan he llegit figueres de plastilina ja m'he pensat que parlaries de política, la raó: la Zel
http://zel-aramateix.blogspot.com/2012/07/casumcony-ha-rebut-la-plastilina.html

Peix ha dit...

Ostres tu, quina vista!

Només va servir d'inspiració.

Vaig llegir el post de la Zel i vaig pensar, és que no poden ser tan dolents els polítics manaires... hahaha que il·lús que sóc.

Per cert, tu dius figueres de plastilina enlloc de figures de plastilina... fa pensar...

Gerònima ha dit...

ja ja ja!
tens raó! perdó!

:)

Creative Commons License