dimecres, 16 de novembre del 2011

Edicte

Per ordre de l'alcalde es fa saber a tothom que a partir del dimecres dia 16 de novembre l'hora d'anar a dormir no serà més tard de les 12 de la nit i l'hora de llevar-se no pot ser més tard de dos quarts de vuit del matí. Qui vulgui incomplir la norma que s'atengui a les conseqüències de salut i rendiment minvat que li pot comportar. Queden exempts de la norma els divendres i els dissabtes.

Cada dilluns, dimarts i dijous cal anar a la piscina i fer un mínim de 40 piscines que sinó és massa poc, deixant en un interval de 60 a 80 com el número òptim de piscines a fer en cada sessió fins a finals d'any. Per tal de seguir el ritme es rebaixarà el consum de tabac fins a mínims de manera que no es pot superar la marca de mig paquet en cap de setmana i queda completament prohibit el tabac de dilluns a dijous sota pena de mort prematura o un cansament excessiu en el transcurs de la natació.

Queda completament prohibit l'alcohol entre setmana i al cap de setmana se'n rebaixarà el consum de manera que la irritació permanent d'estómac no causi dolor. Només es podrà excedir el límit del consum sota la responsabilitat i el coneixement que la següent setmana el mal d'estómac serà dur i constant, amb una intensificació durant la digestió.

3 comentaris:

jpmerch ha dit...

Ànims! Si vols pots.

Marina ha dit...

M'alegra veure que com a mínim la primera setmana acompleixes l'objectiu piscina, com a mínim! :)

Peix ha dit...

:) L'objectiu de piscina és el més important!!!

Vaig anar a dormir molt poc tard la setmana passada, per tant també es comença a complir.

I el tercer: he baixat el consum. Però és que m'agrada molt veure les mirades acusadores de la gent quan fumo. Em sento com un delinqüent i llavors la meva imaginació vola i m'imagino saltant dalt de les teulades escapant-me de la policia, en terrats vermells plens de llençols que ballen amb el vent...

Creative Commons License