dimecres, 19 d’agost del 2009

Tic-Tac-Tic-Tac

Quina manera de perdre el temps!


Mai perd el temps fent tests i jugant a jocs inútils, això que n'hi a milers i de tots el gustos. És perdre el temps de mala manera.
Avui però li ha vingut de gust fer un test que es preveia interessant però ha resultat ser del tot idiota i a més a més amb faltes. Ha començat a escriure un comentari dient que ell mai fa testos dolents perquè et fan perdre el temps i que per una vegada que s'havia decidit a fer-ne un s'ha topat amb el més dolent de tots. Però quan ho ha tingut escrit ha pensat que podria ensenyar les seves gran virtuts com a persona que mai perd el temps i explicar les grandeses de fer altres activitats que anar fent tests a tort i dret. Amb el nou comentari escrit i rellegit diverses vegades a vist que perdia el temps escrivint un text que llegirien poques persones. Per tant l'ha esborrat i ha anat a l'espai per anunciar als quatre vents qualsevol cosa per adoctrinar sobre el temps i com no s'ha de perdre fent tests.
Lògicament ho ha acabat esborrant perquè qui realment estava perdent el temps era ell, que qui vol fer tests els fa perquè té temps i si no en té ja s'ho farà.
Creative Commons License