Un peix normal

Escrit per Peix - dissabte, 23 de març de 2019
I

Aquesta tarda he llegit. No he acabat el llibre perquè tenia ganes d'escriure. Feia dies que no llegia un llibre en format analògic i trobo que ja sóc feliç fent un toc a la pantalla per passar la pàgina. En el fons el format a mi me la bufa; el que m'importa és el contingut. M'ha vingut al cap una frase que no sé si té cap lògica: llegir és un tema tan íntim que cadascú només ho pot fer a la seva manera, voler-ho canviar és perdre el temps.

Al final, enlloc d'escriure, he trobat un text que no recordava i, a excepció d'algunes parts que canviaré, crec que és molt bo. Sense complexes.


II

En unes ganes gairebé malaltisses d'entendre-ho tot, m'endinso en tot allò que abans em privava. M'adono que m'agrada, que m'omple i que per a mi, acumular coneixement, és un joc. Els camins arrebossats de pedres són llisos i el meu cos s'hi arrapa sense caure. Em deixo anar i nedo cap al cim. Els excursionistes em miren amb curiositat i estupor quan els avanço per sota els seus peus i per primera vegada no m'aixeco ni camino. Sóc un peix normal.
 

2 comentaris.

  1. artur - 24 de març de 2019 a les 13:32
    M'agrada el segon text. El trobo com "antisistema" , contra-regles...això de lliscar "per les parets cap el cim" es una imatge molt pertorbadora, si no saps que es "El Peix" , clar ! ;)
    Felicitats !
  2. Peix - 28 de març de 2019 a les 23:05
    Visca! Em fa il·lusió que t'hagi agradat, moltes gràcies!

Alguna cosa a comentar?