Feina

Escrit per Peix - dimecres, 11 de gener de 2017
Tinc una feinada de por i una llista massa gran de posts per llegir. I què faig?

Et miro de lluny, et prenc i t'acaricio. Qui ets tu? D'on has sortit? Em sento estrany quan sóc a la vora. Quantes passes hi ha entre tu i jo ara mateix? Moltes, més del que som capaços d'imaginar, t'ho diria en any passes si tingués la certesa de la distància.

I em truquen. I sense voler ja tinc la feina feta avui abans d'enfonsar el cap sota l'aigua. No tota, no encara. On era?

Et desitjo però no pot ser i ho saps. No em coneixes i jo tampoc i l'aigua del riu és massa pura dalt de les muntanyes. A la plana, el temps i el món l'embruta. Em demanes que follem i jo em quedo arraulit a la fosca més absoluta dels meus pensaments. I ens duem l'un a l'altre fora de l'abast de mirades furtives. Si us plau no deixis de mirar-me així; em desfaig malgrat no t'ho hagi dit mai. T'ho dic ara, per fi. Ahir no et coneixia, avui sóc teu.
 

4 comentaris.

 1. XeXu - 12 de gener de 2017 a les 0:32
  No vull baixar de l'hort, però em sembla que no parles d'una persona...
 2. Peix - 12 de gener de 2017 a les 18:53
  És molt probable que tinguis raó.
  Però bé, que cadascú li trobi el sentit que més li agradi. Jo no m'enfadaré.
 3. Anònim - 13 de gener de 2017 a les 13:24
  O sigui que per culpa d’aquesta no et llegeixes tots els meus posts, vale...
 4. Peix - 15 de gener de 2017 a les 1:33
  Els llegiré, no en tinguis cap mena de dubte...

Alguna cosa a comentar?