diumenge, 18 de setembre del 2016

Principis

Mai a la meva vida he vulgut fer bromes ni comentaris despectius a una persona de l'altre sexe. Sempre m'he sentit incòmode quan m'he trobat en una conversa on paraules discriminatories, encara que fossin de broma, han estat presents. Mai he volgut fer res que pugui denigrar encara que m'ho hagin arribat a demanar. Mai he volgut dir res que pogués semblar ofensiu per la persona que ho sentís. Sempre he evitat lligar en una festa perquè no vull que, degut a l'alcohol o el que sigui, un dels dos prengui una decisió que no voldria. Mai m'ha passat pel cap que una feina o una acció sigui feta millor o pitjor segons el sexe. Sempre he buscat el respecte, la sinceritat i la coerència en els meus actes malgrat no sempre ho he aconseguit.

Sóc un home i penso que sóc normal.

A vegades m'han titllat d'avorrit, de poruc, de persona estranya, de distant. I m'hi he arribat a sentir més vegades de les que voldria. A vegades, per no sentir-me rebutjat, he trencat els meus principis i no he sigut feliç.

Mai més demanaré perdó per ser així.
Creative Commons License