dimecres, 20 d’abril del 2016

Jove decadent

La meva aportació a Relats Conjunts.


Crec que m'hauria de posar a estudiar, estic tan còmode. Els verbs. Qui va decidir que calia conjugar els verbs? La cabrona de la Maria se n'ha anat amb el Xavi i el Xavi era meu, és estúpid. La Maria se'n va amb tots i el Xavi hi ha caigut de quatre potes. Jo canti, que jo canti. Quina mandra. Li penso prendre el Xavi. Segur que no duren ni quatre dies. I què li dic al Joan? Ja no sé com fer-li veure. No m'hi hauria d'haver liat. No pot entendre que només va ser una nit? Va estar bé però jo no vull res. Cantés, si jo cantés. Demà al profe li faré preguntes i segur que m'ajuda al final. És tant tontet! Espero que dissabte vulguin anar a l'Extraradi. Serà una bona festa però no puc tornar a beure tant. Encara em roda el cap quan penso en el dissabte. Fiu, feres. Són burrus però em fan riure. Fer-se dir els feres. De vegades m'ho passo millor de festa amb ells que amb la Marta i la Carlota. Segur que me'ls trobaré a l'Extraradi. Jo crec que m'ho sé. És molt fàcil. És tan falsa la Maria, és que no, que segur que ella vol treure bona nota i no penso deixar que em superi. M'aixeco i em poso a estudiar. I que es mori de ràbia!

6 comentaris:

Elfreelang ha dit...

no em diguis que el llibret en qüestió és tots els verbs catalans conjugats ? hahaha

Rafel ha dit...

Ostres, és el Xuriguera i jo que em pensava que era el carnet de vacunes.

Ada ha dit...

aiiiiii molt semblant al que jo volia fer però no em sortia!!!!! (podria haver-me esperat i m'hagués copiat!)))
això sí que són problemes i no la conjugació dels verbs...

montse ha dit...

Uff em perdo amb tants verbs, m'agrada més descobrir món a la perifèria.

Peix ha dit...

Efectivament Elfreelang i Rafel. El Xuriguera. Un dels grans llibres que ha donat la cultura i la llengua catalana.

Ada si t'haguessis copiat segur que no t'hauries après la lletra...

El món dels verbs té la seva gràcia Montse, si et llegeixes tot el llibre "Els verbs conjugats", o bé la versió amb la normativa vella que té més tela, potser al final ja no t'hi perdràs. Jo et recomano la seva lectura hehehe.

sa lluna ha dit...

Aquesta noia té massa coses al cap per posar-se a estudiar verbs.

Bon relat!
Aferradetes.

Creative Commons License