dijous, 5 de juliol del 2012

Vacances

Si tens la sensació que portar el mòbil a sobre és una càrrega, que seure davant d'un ordinador, ja sigui de sobre taula o portàtil, et cansa i que llegir des d'una "tablet" o un lector electrònic una pèrdua de temps, necessites unes vacances tecnològiques.

Però ai las, just quan arriba aquest moment cada matí sec davant d'un ordinador durant hores, tu no hi ets i la manera que tinc per comunicar-me és pel mòbil i quan llegeixo agafo un lector electrònic que no pesa i que em fa perdre gran massa muscular perquè els totxos ja no són totxos sinó fitxers que m'ocupen tota la memòria del lector. Conclusió, aquesta necessitat de vacances tecnològiques les deixo pel mes que ve.

Ara bé, amb aquesta sensació que es transforma en necessitat el qual ha estat posposada al mes d'agost, s'hi suma una immensa voluntat de superació que tot just comença. Penso que arribat en aquest punt, poso punt i final, valgui la redundància, i ara mateix m'he posat content per haver dit "valgui la redundància". Això és un desastre i no va enllòc. Torno a començar.

Ara bé, amb aquesta sensació que es transforma en necessitat el qual ha estat posposada al mes d'agost, s'hi suma una immensa voluntat de superació que tot just comença.

En faria un diari. Diria això:

Dia 1: 3 de juliol de 2012. He començat la travessia, estic molt animat i el temps sembla que m'acompanyarà i estic segur que tot anirà bé.

Dia 2: 4 de juliol de 2012. Avui ha sigut realment el primer dia. Ha fet calor però suportable. A mitja tarda s'ha ennuvolat el cel i hi ha hagut alguns trons, la pluja per sort no ha fet acte de presencia. He pogut seguir el camí sense problemes.

Dia 3: 5 de juliol de 2012. Durant el matí no he parat i sembla que he avançat força. A la tarda ha vingut pluja i m'he trobat amb entrebancs inesperats pel camí el qual m'han fet recular una mica. Ja ho tenia mig previst per tant els meus ànims segueixen intactes. He sentit l'olor de la terra mullada.

Dia 4:
Creative Commons License