dijous, 12 de juliol del 2012

Bon dia!

En aquesta entrada no diré res interessant. La raó? Va, no entrem ara en detalls ni ens posem a discutir si cal donar explicacions a tot el què fem, no diré res interessant i ja està, no fa falta anar més enllà.

M'he llevat fa relativament poc, vora dos quarts de vuit del vespre. Em sentia cansat i he dormit força estona. Això que ahir em posava a dormir d'hora, cap a les dues de la matinada; no hi havia gaires bars oberts i vaig tornar cap a casa. Com que a la tele no hi feien res de bo i l'ordinador tarda molta estona a engegar, em vaig posar al llit de seguida.
Els meus pares diuen que m'hauria d'haver llevat abans i que hauria pogut anar a treballar. S'han enfadat una mica, uns que en busquen treball i jo passo d'anar-hi. Què hi podia fer si estava dormint?
Ara sortiré una estona, perquè em toqui l'aire.

Adéu
Creative Commons License