dimecres, 15 de juny del 2011

Aspiradora

Sí, fa dies que no escric al bloc. Ara m'hi havia posat. Estava content, tranquil i amb una idea dolenta; malgrat tot una idea. Però com una onada que t'engoleix i se't emporta fins al fons del mar, un soroll penetrant i dolorós d'una màquina succionadora que no fa bé la seva feina i ens entossudim a utilitzar-la perquè el seu soroll estrepitós ens diu amb engany que pot engolir tota la terra, m'ha tombat i m'ha deixat estabornits tots els meus sentits de tal manera que no he pogut continuar un text completament allunyat del sentit comú. Paradoxal.

1 comentari:

Roger Tarragó ha dit...

ja t'entenc, ja... Vaja que et relaxes i et surten coses normals i entenedores, fins i tot ben redactades i inspiradores. Jo de tu estaria alerta, perquè en aquesta situació no saps mai què et pot passar en el pròxim instant.

Creative Commons License