La batalla

Escrit per Peix - dilluns, 9 de maig de 2011
Un atac de son m'ha agafat desprevingut i, malgrat els intents per defensar-me, he acabat caient per somiar que em convertia en un heroi que res podia contra mi i em passava tota la nit despert llegint sota la llum de la lluna.
 

3 comentaris.

 1. Quadern de mots - 10 de maig de 2011 a les 8:26
  Bon escrit.
  Només una tonteria, diumenge vaig veure Origen ( somnis dins de somnis, dins de somnis....i segueixen somiant), m’hi has fet pensar.
  Fins aviat.
 2. Peix - 10 de maig de 2011 a les 16:35
  No vaig pensar en la pel·lícula però sí que pot portar a imaginar-la...
  I de tantes hores dormint he somiat. Al somni no m'adormia ni llegia sinó que feia una excursió amb més gent i anava a parar en una casa no molt vella. Al seu pàrquing enlloc de cotxes hi havia una bassa on jo hi donava voltes amb un tricicle petit que flotava.
 3. Marina - 10 de maig de 2011 a les 20:41
  Ets un cas, Peix. Bo!

Alguna cosa a comentar?