dijous, 4 de novembre del 2010

Un petit aclariment

A veure, és molt senzill:
Al bloc del Peix hi poso històries que em passen pel cap. Sí, de vegades aprofito la realitat per treure'n històries perquè és molt més fàcil, però les giro i les transformo. Deixo la interpretació per a qui la vulgui fer. Mai seré una formiga. Jo, sóc un peix.
Fi de l'aclariment.


Firmat, Ciscu. Sí també em dic Ciscu però només m'ho poden dir unes quatre o cinc persones al món. No més. Quina parida no? Has provat de dir-me Albert de Peix Albert? Jo no ho sé, si ho has provat no m'he girat mai. Un dia amb uns nens els hi vaig dir que em podien dir Enric. Van estar tot el dia cridant-me amb el nom d'Enric i no em vaig girar cap cop. Passats tres segons d'haver dit la parida ja no la recordava.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per l'aclariment, i amb el teu permís jo et continuaré dient Cesc!

Peix ha dit...

De res ;)

Anònim, fa molt de temps que no ens veiem! A veure què fas amb la teva vida eh! Que això no pot ser!

Peix ha dit...

I per cert, anònim, no t'ho vaig dir un dia que el què deia mai era del tot veritat? Ja ho saps des de fa temps! No cal fer...
Només hi ha dos posts on dic tota l'estona la veritat i un és aquest i l'altre ningú el sap. La resta és fantasia o distorció de la realitat.
Recordo que et vaig dir: "El dia que escrigui sobre mi... malament!"

Anònim ha dit...

Jo només vaig fer una pregunta referent a les formigues, en cap moment he volgut fet un paral·lelisme amb la realitat, sé molt bé el que em vas dir; i per això mateix vaig fer una pregunta coherent amb l'escrit! ;)

Creative Commons License