dijous, 18 de febrer del 2010

I ara una cosa completament diferent

Aniré directament al gra ja que dono per suposat que tots coneixem l'Índia i on es troba situada (en verd).

L'Índia és un país preocupat com la major part de països del món pel terrorisme i pel medi ambient entre molts altres problemes. Sí sí, les preocupacions també estan a l'ordre del dia, després del facebook, naturalment. I doncs, perquè parlo del terrorisme i el medi ambient com a preocupació a l'Índia? Bé, tots sabem que han sigut sempre dues preocupacions que han anat algunes vegades agafades de la mà i això la població indú ho sap molt bé per això han creat un vehicle molt interessant.

Vegem-ne una imatge:


I doncs, què és això? Un vehicle elèctric per combatre el terrorisme! Ja podem dormir tranquils perquè salvarem el món de la catàstrofe climàtica i perquè s'acabarà el terrorisme! I se suposa que s'utlitzarà als camps de golf degut al seu disseny particular (alguns estudis privats i pagats amb diner públic apunten que tot el personal del sector terrorista tenen una debilitat especial pel golf). Si en voleu més informació, del vehicle, aquí i aquí en trobareu. Aquí no.

Però us heu fixat bé en aquest vehicle? No s'hauria d'anomenar De-fensa? O és un vehicle antiterrorista preventiu?

En tot cas, sempre fa il·lusió veure com un país de més de mil milions d'habitants i amb més d'un centenar de llengües diferents entre les quals no consta que el català hi sigui present, utilitzi la nostra llengua per crear un vehicle elèctric que cuida del medi ambient i ens prevé del terrorisme als camps de golf.
Creative Commons License