dilluns, 10 de setembre del 2012

Dia D

Demà toca la proclamació de la Independència de Catalunya; val la pena anar a Barcelona a veure-la.

Aprofitem les hores que ens queden com a espanyols de la manera com més ens plagui.
(Jo em menjaré un kebab, que és turc o pakistanès depenent de l'establiment on vagi)

Demà passat aniré a treballar al matí, preocupat per buscar hora per anar a fer tots els canvis de papers per canviar Espanya per Catalunya. Però no em queden dies de lliure disposició. Oh vida miserable, qui em va portar a malgastar els dies de lliure disposició?

Em "convalidaran" el carnet de conduir? És que és un pal molt gran fer l'examen...

1 comentari:

jomateixa ha dit...

A mi encara em queden uns dies de vacances.
El carnet de conduir deu ser internacional, oi?

Creative Commons License