diumenge, 30 de maig del 2021

Més u

Tot semblava normal, una vida tranquil·la amb una rutina clara i senzilla. Es pot viure durant força temps amb la calma i amb la certesa que res canvia, però quan res canvia la vida perd el sentit. Vaig agafar la bicicleta i vaig seguir amb les sortides per la muntanya, augmentant-ne el ritme. Així va passar l'estiu, sense sobresalts. Va arribar la tardor i les ganes d'anar amb bicicleta no van afluixar, tot el contrari. I vaig entrar al món de la carretera, un món perillós i exposat. Tan igual i tan diferent. I quan va arribar l'hivern, sense deixar de banda el ciclisme amb totes les seves traves que l'any ens ha donat, el meu pis s'havia fet petit. I un seguit d'imprevistos van fer del pis, a més a més, un espai terrible per a la vida. I buscant moments lliures de feina i bicicleta, vaig trobar un nou pis. I va arribar la primavera. Entre pedalades vaig entrar a viure al nou pis i la feina, sense tenir-ho en compte, va fer una volta. Una volta que no esperava, una volta el qual, des d'aquell dia, tinc por de no estar a l'altura, por de fallar. És una por que m'esgota i em pren l'energia, però, al mateix temps em motiva per seguir treballant i millorar el que estic fent. I la calma i la quietud van desaparèixer, allò que era normal va deixar de ser-ho i, sense ser-ne del tot conscient, la rutina va dissipar-se. I la vida ha recobrat, malgrat un vertigen constant, el sentit.

6 comentaris:

NoName ha dit...

Què passa, us van amenaçar amb tancar l'empresa i fotre-vos tots fora?! Passa't pel bloc del Pons a fer teràpia i te n'oblidaràs d'aquestes bogeries ^^

artur ha dit...

Quan fas de la vida una rutina, la vida , per portar-te la contrària i en un no res, te la capgira !.
S'ha de estar sempre atent.... potser la vida, porta rinxols ! hehehe
Bon dimecres !!

NoName ha dit...

"Studies show oxybenzone degrades the genetic health of coral, as well as fish embryos."

Perquè ho sàpigues mentre vas pedalant com els bojos, en el més pur oblit de la teràpia anti-stress i els comentaris gratuits que tens disponibles a Pons's bloc ^^

Sergi ha dit...

Molts canvis en poc temps, però fa la impressió que han estat a millor. Tot i que, psicològicament, tot passa factura.

Peix ha dit...

NoName, no, no, l'empresa segueix com sempre. De fet no, ha canviat cap a millor. Crec. Espero.

Artur, si la vida porta rínxols, ja saps com acabarà! Estaré atent que no me la foti per on menys m'ho esperi...

NoName, com que ja no soc un peix-embrió, no em preocupo massa. La setmana passada vaig fer la ruta més llarga que he fet fins ara. I no va ser planejat. El dia abans al vespre em dic, podries anar cap allà. I ho vaig fer sense gaires preocupacions.

XeXu, doncs sí, han sigut tots cap a millor. El que no esperava era això de la factura. Realment pensava que tot seguiria el seu curs sense cap més problema. Em pregunto si és el cos que a mesura que es fa gran es queixa més de les variacions.

NoName ha dit...

Ostres, i portaves SPF a la ruta més llarga, oi? Ara atreveix-te dir que no portaves!!

Creative Commons License