dimarts, 8 de gener del 2019

El tacte

Escric paraules i paraules per sentir el tacte de les tecles. El clac-clac és l'únic soroll que hi ha a l'habitació. La transformació dels moviments mecànics dels dits a frases amb més o menys sentit és fascinant:

I
Em va fer feliç veure't un segon i saludar-te de passada. Quan ens tornem a trobar potser faràs que no m'has vist i jo intentaré dir-te hola de lluny, no sóc de gaires paraules. Si et pogués parlar, però, et parlaria de la por i potser entendries almenys la meva part. Jo vull entendre la teva.

II
Tinc ganes d'amagar-me, d'entrar en un estat d'hibernació lluny de totes les mirades i esperar que torni la calor i el soroll dels grills que omplen els camins per on passo amb bicicleta durant hores sense veure a ningú.

III
Aquest tercer punt ha estat eliminat. Les paraules que hi sortien no tenien el nivell que es mereixia el text. Buscaré noves vies que acabaran en una entrada solitària on la realitat es trobarà tan diluïda que qualsevol semblança serà pura coincidència
Creative Commons License