Serra

Escrit per Peix - diumenge, 18 de març de 2018
Una mà reposa al meu pit. La tallo amb molt de compte de no fer-me mal.

Giro el cap a banda i banda. El silenci i la calma regnen des de fa mesos i m'agrada. Potser algun dia la por tornarà a decorar-me. Ara, però, m'embolcalla la solidesa de la llibertat, de la felicitat treballada amb calma i constància. A mig camí em trobo amb paranys que volen arrencar les meves cames. Sóc jo mateix que les poso i avanço fent cercles. Sóc mesquí i el que és pitjor, de vegades ho gaudeixo. La recerca de la llibertat entesa per un ignorant superb agafa rutes estranyes i solitàries. Però no és això el que vull? On és la meva salvació? Existeix? Fa poc els meus dits van sentir l'espurna del contacte d'uns estranys. Vaig tallar-los amb molt de compte de no fer-me mal abans que m'arribessin a conèixer.
 

2 comentaris.

  1. XeXu - 19 de març de 2018 a les 9:36
    Ves amb compte d'anar tallant-ho tot, que al final ja no et quedarà res per tallar.
  2. Peix - 26 d’abril de 2018 a les 23:21
    Tens raó...

Alguna cosa a comentar?