Si tu m'estimes

Escrit per Peix - dijous, 22 de febrer de 2018
Si tu m'estimes,
guarda els meus manaments
i jo pregaré al Pare.
Ell et donarà confort
i caminarà al teu costat per sempre.

Si tu m'estimes,
envolta't d'alegria
i procura ser feliç.
El sol t'escalfarà l'esquena
i et guiarà fins al capvespre.

Si tu m'estimes,
deixa al passar un somriure
que jo te'l tornaré.

I ens sentirem afortunats
al saber que ja no ens cal res més.
 

2 comentaris.

  1. XeXu - 23 de febrer de 2018 a les 9:42
    Doncs és un poema molt maco. On és la trampa?
  2. Peix - 18 de març de 2018 a les 22:54
    No hi ha trampa (gairebé un mes més tard...), o potser sí? Thomas Tallis en va fer música del primer vers que jo vaig traduir i adaptar com em va semblar. Podria estar hores parlant d'aquesta peça coral, i no pas de com està escrita ni el perquè la va escriure. Parlaria de com la vaig descobrir i de com m'acompanya des d'aleshores però seria perdre el temps. És millor escoltar-la i gaudir-ne. De tota la seva obra en general.

Alguna cosa a comentar?