Mandarina

Escrit per Peix - dilluns, 11 de desembre de 2017
Avui al migdia quan he arribat feies olor de mandarina i m'he sentit feliç. M'esperaves i m'has deixat entrar sabent que la teva olor em sorprendria. De seguida l'he oblidat però més tard, quan ja havia marxat, m'han dit: Fas olor de mandarina. I jo no he sabut fer res més que somriure.

A la tarda m'ha trucat el veí preguntant per què l'escala estava plena de peles de mandarina. És la meva dieta, he respost. Ha mirat el pis amb cara estranya: Si al teu pis hi deixes podrir la merda és cosa teva però no embrutis l'escala, si us plau. Jo, trist, volia explicar-li que l'edifici estava content perquè feia olor de mandarina, que havia parlat amb ell i li agradava, però no ho he fet. Em fa por que el meu veí pensi que sóc el preferit de l'edifici. És així però no vull que ho sàpiga. Recolliré les peles de mandarina de l'escala, perdona'm. Fes-ho ara, que per aquí no es pot passar, brut, més que brut!
 

2 comentaris.

  1. Anònim - 20 de desembre de 2017 a les 11:03
    Hi ha una cadena d'hotels que tenen el seus xampús de mandarina i en sóc molt i molt fan, per contra no he trobat aquest producte en el super.
  2. Peix - 24 de desembre de 2017 a les 18:45
    Has provat posar mandarines als pots de sanex?

Alguna cosa a comentar?