El matrimoni Arnolfini

Escrit per Peix - divendres, 31 de març de 2017
La meva aportació a Relats Conjunts:


- Jo, Joan, prometo estimar-te i cuidar-te fins la resta dels nostres dies. Uneixo la meva vida a la teva, no només com a marit, sinó com a amant, amic i confident i m'ofereixo a tu amb les meves virtuts i els meus defectes. T'ajudaré sempre que ho necessitis i et demanaré ajuda quan me'n faci falta. T'acompanyaré en les alegries i les penes i et daré consol quan ho necessitis. Prometo ser-te fidel, compartir els meus pensaments més íntims i no faltar mai a la veritat.

- Joan, tu creus que em fa grossa aquest vestit?
 

3 comentaris.

 1. Oliva - 1 d’abril de 2017 a les 18:56
  "N'ESTIMADA,ES QUE ESTAS PRENYADETA"...QUE CON TOTHOM SAP ES FORÇA DIFERENT.
 2. XeXu - 1 d’abril de 2017 a les 18:59
  Ostres, quina prova que li posa el destí davant dels nassos només començar! De la resposta depèn tota la seva credibilitat... anem malament.

  Ben trobat el relat!
 3. montse - 2 d’abril de 2017 a les 18:29
  De moment comença bé.

Alguna cosa a comentar?