dimarts, 21 de febrer del 2017

Vella fregint ous

La meva aportació a Relats Conjunts:- De debò que has de ser el meu ajudant? Jo t'he demanat una cabeça d'alls. La meva vista, a la meva edat, potser em falla una mica, ho reconec, però per la mida del que portes sota del braç em sembla que no són alls. I a més a més això és una cuina tradicional, no fem servir un matràs Erlenmeyer per elaborar el menjar; t'he demanat el moscatell per beure-me'l jo, babau, més que babau. I para de fer aquesta cara i porta'm els alls d'una vegada que se m'estan cremant els ous.

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Quin riure de relat, hahaha. Sí, jo també juraria que allò que porta sota el braç no són alls... i això del Ferran Adrià i els Roca ha fet molt de mal...

Anònim ha dit...

Gairebé diria més que alls sembla un meló, però tampoc sóc un expert.

Alfonso Robles Motos ha dit...

L'àvia fa cara que el moscatell li prova i el noi no treu ulls dels ous ferrats, està pensant que es posarà com el Quico

Rafel ha dit...

El meló de sobre el coll li ha fet una mala passada.

montse ha dit...

Hahaha quina gràcia, bon profit.

Elfreelang ha dit...

molt divertit tot plegat ....felicitats!

Creative Commons License