Després de comprar

Escrit per Peix - divendres, 7 d’abril de 2017
Trencant una sèrie sobre la pertorbació de l'espai, i no perquè vulgui sinó per obligació, aquesta entrada explica un fet del tot absurd que m'ha deixat sorprès i aturat al mig del carrer durant uns segons.

Jo he sortit molt feliç del super amb dues bosses plenes fins dalt i he pujat carrer amunt quan m'he trobat una senyora que sempre demana un euro per un cafè. Jo ja li estava dient que anava amb les mans plenes i que al super m'havien deixat escurat quan ella m'ensenya la mà amb dues monedes de vint cèntims i em diu: "Vols aquestes monedes que ja no les necessito?"

Fantàstic.

I ara, degut al gir inesperat del comportament de la senyora, el Poeta del Mató recitarà uns versos.

Moltes gràcies Poeta del Mató, quin recital!
 

4 comentaris.

 1. XeXu - 8 d’abril de 2017 a les 19:12
  És una experta en psicologia inversa!
 2. Peix - 11 d’abril de 2017 a les 20:51
  I tant! Encara estic sorprès...
 3. NoName - 11 d’abril de 2017 a les 23:41
  Quina sort en tens!! A mi pel carrer mai no m'han donat ni 5 centims...
 4. Gerònima - 13 d’abril de 2017 a les 15:38
  Que maca la dona!

Alguna cosa a comentar?