dilluns, 20 de febrer del 2012

Composition X

Nova proposta de Relats conjunts.


Veig mans a l'horitzó, portant caixes plenes de falgueres amb espores que gemeguen. Les mans aguanten estoicament i s'acosten lentament però els crits eixordadors de les espores desperten l'espai fosc i immens.

Mentre la lluna translúcida guaita una terra seca per la mà de l'home inconscient jo llegeixo; i les mans cada vegada són més a prop i em distrec sovint perquè algunes espores aconsegueixen sortir de les caixes per escampar-se per l'espai donant-li una llum i uns colors brillants.

I quan unes mans s'han acostat tant que gairebé em toquen, deixen anar una caixa que s'obre i em trobo la falguera de forma lleugerament humana i amb els seus tentacles vol recuperar les espores que volen lliurement. I jo m'allunyo tornant a la lectura, esperant que les espores caiguin sobre la terra seca fugitives de la falguera i repobladores d'una nova era.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Mare de déu, això has vist en aquest quadre?? Ara veig que la meva imaginació és del tot vulgar!

Gerònima ha dit...

A mi també m'ha agradat, malgrat no l'haig entés gaire! :)

montse ha dit...

Molt imaginatiu.

Rafel ha dit...

Una visió ben onírica.

Creative Commons License