Composition X

Escrit per Peix - dilluns, 20 de febrer de 2012
Nova proposta de Relats conjunts.


Veig mans a l'horitzó, portant caixes plenes de falgueres amb espores que gemeguen. Les mans aguanten estoicament i s'acosten lentament però els crits eixordadors de les espores desperten l'espai fosc i immens.

Mentre la lluna translúcida guaita una terra seca per la mà de l'home inconscient jo llegeixo; i les mans cada vegada són més a prop i em distrec sovint perquè algunes espores aconsegueixen sortir de les caixes per escampar-se per l'espai donant-li una llum i uns colors brillants.

I quan unes mans s'han acostat tant que gairebé em toquen, deixen anar una caixa que s'obre i em trobo la falguera de forma lleugerament humana i amb els seus tentacles vol recuperar les espores que volen lliurement. I jo m'allunyo tornant a la lectura, esperant que les espores caiguin sobre la terra seca fugitives de la falguera i repobladores d'una nova era.
 

4 comentaris.

 1. XeXu - 20 de febrer de 2012 a les 19:36
  Mare de déu, això has vist en aquest quadre?? Ara veig que la meva imaginació és del tot vulgar!
 2. Gerònima - 21 de febrer de 2012 a les 13:10
  A mi també m'ha agradat, malgrat no l'haig entés gaire! :)
 3. montse - 21 de febrer de 2012 a les 14:54
  Molt imaginatiu.
 4. Rafel - 21 de febrer de 2012 a les 20:51
  Una visió ben onírica.

Alguna cosa a comentar?